Nuohooja palveluksessasi Kontiolahdella


Nuohouksen jälkeen tulisijasi lämmittää ja savuhormit vetävät energiatehokkaasti. Olemme kuunnelleet asiakkaita ja uudistaneet nuohouspalvelut ja hinnoittelun. Puhdistamme ja tarkastamme tulisijat ja hormit, eivätkä kotisi lattiat tai seinätikkaat ole käyntimme jälkeen noesta mustat. Voit varata nuohousajan kätevästi puhelimitse 044 235 8813 tai verkossa, miten vain haluat – me palvelemme. Tunnet meidät henkilökohtaisesta ja lämpimästä palvelusta.

Varaa nuohous Kontiolahdella

Nuohous Kontiolahdella


Kun Emberin nokikolari koputtaa ovellesi Kontiolahdella, voit olla varma, että sinua palvelee lämminhenkinen ammattilainen. Myös muissa lähikunnissa voit tilata Emberin nuohouspalveluita 1.7.2019 alkaen. Nuohoojan liikkuessa alueellasi nuohouksen hinnat alkaen 43€ (lisätietoja hinnastosta). Kun teet kanssamme sopimuksen määrävälein tehtävästä nuohouksesta, huolehdimme hyvissä ajoin myös seuraavan nuohouksen ajankohdasta.

Varaa nuohous

Nuohouksen hinta


Nuohoojan liikkuessa Kontiolahden alueella normaali kiinteistökohtainen minimiveloitus on 43€. Hinta sisältää yhden tulisijan ja hormin nuohouksen. Mikäli nuohottavia kohteita on enemmän, muodostuu hinta alla olevan hinnaston mukaan.

 • Minimiveloitus 43 €
 • Varaava takka 14 €
 • Ensimmäinen hormi 19 €
 • Leivinuuni 24 €
 • Muut hormit 5 €
 • Kiuas 14 €
 • Hella 24 €
 • Pata 24 €
 • Lämmitysuuni 14 €
 • Lisätyöt tarvittaessa 1,50€/min
 • Kamina 14 €

Nuohousaikataulut - Kontiolahti


Nuohousaikoja Kontiolahdella voit tiedustella verkossa, puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyynnön sähköpostiin. Ajanvarauksessa pääset tarkastelemaan aikataulujamme syöttämällä osoitteen ja tulisijojen määrän. Mikäli varausohjelmassa ei ole vapaita aikoja saatavana, kannattaa aikoja tiedustella soittamalla numeroon 044 235 8813.

Lisää ajanvarauksesta

Nuohousaikoja on tarjolla arkipäivinä kello 7-18 välisinä aikoina, lauantaisin kello 10-16.

Mikäli haluat nuohouksen ajankohtana, jolloin emme työskentele alueellasi, veloitamme erillisien kilometrikorvauksen 1.24€/km sekä kello 16.00 jälkeen alkavista nuohouksista ja lauantaisin 15 euron lisämaksun.

Miksi nuohotaan?

Talon omistajana sinun kannattaa huolehtia säännöllisesti tulisijojen ja savuhormien kunnosta. Nuohouksen tarkoituksena on poistaa savuhormeihin ja tulisijoihin kertynyt palamisjäte, jotta se ei aiheuttaisi palonvaaraa. Ammattipätevyyden omaavan nuohoojan säännöllisesti suoritetut huolto- ja puhdistustoimenpiteet ovat myös pelastuslain mukaan pakollisia. Hyvin vetävät ja puhtaat tulisijat ja hormit vaikuttavat luonnollisesti myös asumismukavuuteen. Nuohouksen yhteydessä tulisijat sekä hormit puhdistetaan ja tarkastetaan. Asiakas saa nuohouksesta lainmukaisen todistuksen, johon merkitään myös mahdolliset viat ja puutteet.

Lisää tietoa

Yhteystiedot:
Ember Oy
044 235 8813
nuohous@ember.fi

Y-tunnus 2965174-7

Kiinnostuitko?